PV-paneel

Inventum product 2

Prijs kwaliteit
Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig- en prijsgunstig zonne-energiesysteem, al of niet in combinatie met bijvoorbeeld Lucht / Water warmtepompen of andere duurzame energie oplossingen.

Zonnepanelen
U wilt op kwaliteit niet bezuinigen. Zonnepanelen zullen vele tientallen jaren optimaal moeten blijven functioneren. Dat is de reden dat wij alleen bewezen technologie gebruiken; panelen met Mono en Poly kristallijne cellen. De zonnepanelen die wij leveren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en garanties. Ook zijn de zonnepanelen te verzekeren en te financieren.

Omvormers
Omvormers zetten de door uw panelen opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom. Omdat de omvormer het meest storingsgevoelige onderdeel is van uw systeem, werkt Inventum Renewable Projects alleen met topmerken. Wij leveren speciaal geselecteerde omvormers welke voldoen aan alle systeemeisen.

Montagematerialen
Elk dak is anders en uw zonnestroomsysteem moet meer dan 20 jaar lang betrouwbaar dienst doen op uw dak. Daarom heeft Inventum Renewable Projects voor elk type object een technisch passende oplossing.

Monitoring en displays
Uiteraard wilt u op de hoogte blijven van de prestaties van uw zonnepanelen. Onze applicaties maken het mogelijk via de iPad, smartphone, PC of op displays in de bedrijfshal uw energieproductie te monitoren.