Lucht/water warmtepompen

Lucht/water warmtepomp:
Met de lucht/water warmtepompen van Inventum Renewable Projects kan een voor u individueel aangepaste verwarmingsoplossing worden gemaakt en deze zijn geschikt voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. Alle gangbare radiatoren, vloerverwarmingssystemen, convectoren en boilers kunnen worden aangesloten. Geheel aangepast aan uw wensen!

Efficiënt verwarmen:
De Inventum-warmtepompen zijn zo ontworpen dat er een laag geluidsdrukniveau wordt bereikt en de pompen zeer efficiënt zijn. Temperatuurschommelingen worden beperkt tot een minimum door het toepassen van gelijkstroom inverter technologie. Hierdoor kunt u uw woonruimten naar behoefte constant in temperatuur houden en maximaal energie besparen. Uit technisch oogpunt kunnen Inventum-warmtepompen tot -25 °C de energie uit de lucht gebruiken en aanvoertemperaturen tussen 35 °C en 80 °C opwekken.

Overal inzetbaar:
Door de grote reeks van verschillende modellen Inventum lucht / water warmtepompen met veel innovatieve extra functies, is er voor zowel bestaande als nieuwbouw woningen een verwarmingssysteem beschikbaar dat exact op uw wensen is afgestemd.

Voor onze Inventum lucht / water warmtepompen is er altijd maar een kleine opstelruimte nodig. Ook de buitenunit is zo ontworpen dat er maar weinig plaats nodig is.

PRODUCTFOLDERS